Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın Bapsı Montajı Nasıl Kuruluşlır? Her binanın mevla olduğu kayran ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs takımlar tarafından dokumalmaktadır.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın yahut özge bir acil durumda hızlı ve palas bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını karşılamak bileğildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini de meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Her gün sere serpe bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir pırtı, möble veya gayrı bir engel bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilgili her detaya değindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en taban kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra koruma görevlisi eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz âlâ uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın çabucak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla doğruca orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması muhtevain bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın bapsı; sima sağlığını koruyup yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın ve ivedi hâl anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da söylem edilen bu kol temelı modellerde normal kapı koluna menent. 

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size vukuf verecektir.

Sızdırmaz yangın kapısı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı yürekin insanoğluın dumandan zehirlenmesine pürüz olan ivedili vaziyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere kül kalaba olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın kapısı ne bakım bünyelmalıdır? Yangın kapıları tekdüze bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın nöbetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını temin etmek kucakin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrol edilmesi, bapnın yakın bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin güvenilir olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva olduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının kontrolör edilmesini yürekerir. Hatta, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve teamülaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin indinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page